Vi på Varbergs Taxi är stolta över vår historia. Genom åren har hundratals chaufförer och trafikledare passerat revy. Vi var med på hästdroskornas tid, vi körde med gengasaggregat och vi har haft massvis med olika bilmärken representerade hos oss. Dessutom har trafikledarnas arbete kraftigt förändrats, från den tiden då kommunikationsradio saknades och chauffören således fick återvända till taxistationen varje gång han ville ha ett nytt köruppdrag, via gamla hederliga telefonväxlar med snören till dagens datoriserade och satellitnavigerade trafikledning. Vi är idag drygt 70 anställda och har 40 fordon. All ifrån vanliga personbilar till 19-manna bussar.

Vi kör dygnet runt året runt. Vi har vår egen växel placerad i Varberg där vår personal alltid är redo att ta emot Er bokning.

Vår målsättning är att alltid leverera service av högsta kvalitet oavsett om du åker med oss en gång om året eller flera gånger i veckan. Vi strävar hela tiden att minska vår miljöpåverkan. Vi arbetar ständigt med att kvalitetssäkra vår verksamhet och att hela tiden bli bättre.

Bildarkiv

Här kan du kika på bilder från vår historia. Lägg inte bara märke till klädstil och bilarnas förändring, utan notera även bakgrunderna. Ett tidsdokument, inte bara ur taxisynvinkel.

Till bildarkivet ➜
Historia 20-tal Historia 20-tal Historia 20-tal